Dance for Kindness - Kindness for Nature 2019

În data de 16 noiembrie 2019  s-a derulat a patra editie a evenimentului Dance for Kindness, eveniment derulat la nivel mondial si initiat de Asociatia Life Vest Inside. Cu aceasta ocazie se danseaza pentru bunatate, pentru gentilete, pentru toleranta si pentru raspândirea valorilor pozitive în rândul comunitatii locale.

Scoala Gimnaziala „Hermann Oberth” din Medias a organizat un eveniment privat, dansul desfasurându-se pe terenul de sport al Scolii Sportive din Medias sub motto-ul ”Dance for Kindness - Kindness for Nature”, sa fim buni cu mediul înconjurator. În acest context, în continuarea dansului, parintii au oferit un ceai cald participantilor, dar doar în cesti de portelan sau metal sau sticla. Am vrut sa experimentam cum se poate derula un eveniment cu multi participanti fara a se folosi pahare din plastic de unica folosinta. Si am constatat ca este posibil! Daca acesti tineri vor fi educati în directia protectiei mediului si vor întelege importanta acestei atitudini, viitorul lor si al societatii se va derula într-un mediu protejat.

Faptul ca pentru a patra oara se întâlnesc sute de elevi, profesori si parinti si danseaza pentru o cauza comuna, denota bucuria de a fi implicat alaturi de semeni în proiecte, precum si faptul ca la scoala noastra exista o comunitate puternica, bine consolidata.

Dance for Kindness - Kindness for Nature vine de fapt în completarea proiectului ERASMUS+ „Clever&Healthy”, deoarece se includ una pe cealalta: suntem buni cu natura pentru a trai sanatos si a fi inteligenti. 

 

https://novatv.ro/2019/11/cateva-sute-de-elevi-au-dansat-sambata-pentru-bunatate/

Imagine: