CLASELE PREGĂTITOARE 2022-2023

Body: 

Din toamna acestui an Scoala Gimnaziala “Hermann Oberth” va fuziona cu Liceul Teoretic „St.L.Roth”. Noua unitate de învatamânt se va numi Liceul Teoretic „ROTH-OBERTH” Medias

Scoala noastra este o institutie importanta în peisajul educativ al municipiului nostru, datorita calitatii corpului profesoral si a interesului crescut pentru înscrierea copiilor la scoala noastra, interes datorat rezultatelor foarte bune ale absolventilor nostri la examenele de Evaluare Nationala, Bacalaureat si admitere la studii universitare în tara si în strainatate, dar si multumita  strânsei colaborari cu familiile elevilor nostri (prin Asociatia parintilor „Hermann Oberth Schule”), cu Primaria Municipiului Medias, cu Biserica Evanghelica C.A (proprietar al cladirilor), dar si cu numeroase societati comerciale din oras.

                  Personalitatile lui St.L Roth si a lui lui Hermann Oberth ne inspira si ne obliga sa muncim pentru ca scoala noastra sa fie un spatiu ce facilitaza dezvoltarea fiecarui copil pentru societatea viitorului, caracterizata prin valorizarea competentelor superioare, a capacitatii de comunicare înlimbi straine, prin mobilitate, adaptabilitate  si  capacitate reala de munca în echipa.

            Activitatea noastra se va desfasura în patru corpuri de cladire,situate în inima cetatii. Vechimea acestoraeste pe de o parte motiv de mândrie dar si motiv de permanenta preocupare  pentru întretinerea lor. În ultimii trei  ani, cu sprijinul Primariei Municipiului Medias si al Societatii Nationale de Gaze Naturale Romgaz Medias,avem conditii mult mai bune pentru desfasurarea unui învatamânt de calitate..        

        Elevii nostri provin din familii care considera ca o educatie de calitate în limba germana, în spiritul competentelor cheie promovate de documentele europene, va oferi viitorilor nostri absolventi motivatia  spre depasirea propriilor asteptari academice, creativitate si încredere în sine, independenta si spirit de echipa, toleranta si sensibilitate la nevoile semenilor.

 

 

ACTE NECESARE ÎNSCRIERE

METODOLOGIE

CRITERII DEPARTAJARE

PROGRAMARE TELEFONICA

PROGRAM ÎNSCRIERI

procedura_constituire_formatiuni_de_studiu

TELVERDE