Dance for KINDNESS 2016

Body: 

Scoala "Hermann Oberth "s-a alaturat anul acesta Asociatiei LifeVestInside care sarbatoreste la nivel mondial bunatatea prin dans.

Duminica, 13 noiembrie 2016 la ora 12:00,  la intersectia strazilor Johannes Honterus,  Petru Rares cu  Piata George Enescu, Scoala Gimnaziala " Hermann Oberth" Medias a organizat un eveniment inedit, o pledoarie pentru bunatate, gentilete, amabilitate, bunavointa si prietenie , prin dans.

 Etapele evenimentului nostru :

1.      FREEZMOB am sugerat bunatatea, prietenia si toleranta.

2.      FLASHMOB am redat ideea de reusita prin bunatate, armonie  si unitate.

Am dorit sa aratam tuturor, ca noi, elevi mici si mari, profesori si parinti suntem uniti si avem puterea sa raspandim bunatatea in jurul nostru.

Legatura dintre noi depaseste barierele spatiale si temporale fiind conectati cu tineri din peste 100 de orase din peste 50 de tari, persoane necunoscute, dar care, gandesc si simt ca si noi, ca uniti putem raspandi bunatatea, gentiletea, toleranta si prietenia.
Vremea de astazi ne-a pus la incercare, dar am reusit sa dovedim, ca putem fi uniti intr-un gand si crez pozitiv, indiferent de conditii. Toti cei care simt si gandesc ca si noi, indiferent de continentul pe care traiesc, au dansat astazi, 13 noiembrie 2016 acelasi dans, ritmul unindu-ne bataile inimilor.
La inceput ne-am oprit din freamatul cotidian si am cautat bunatatea in jurul si in sufletul nostru.

Apoi inimile nostre au batut toate in ritmul dansului, celebrand bunatatea, care depaseste toate diferentele dintre noi.

O zi, un dans, o inima!!!!!
Va multumim tuturor !
Felicitari doamnei profesoare Dana Havriciuc pentru initiativa !